Lake Mutfak Dolabı Pahalı mı?

Lake mutfak dolabı pahalı mı? sorusuna yanıt bu dolap modelinin bütçeyi zorlamayacak fiyatlar üzerinden edinilebildiği şeklinde verilir. Mdf, akrilik, high gloss...

Lake mutfak dolabı pahalı mı? sorusuna yanıt bu dolap modelinin bütçeyi zorlamayacak fiyatlar üzerinden edinilebildiği şeklinde verilir. Mdf, akrilik, high gloss mutfak dolapları ile aynı fiyat değeri üzerinden alınabilen lake mutfak dolaplarının fiyatları metrekare bazında hesaplanır.

Bu açıdan mutfak dolabının fiyatı mutfağınızda dolap yaptıracağınız alanın genişliğine göre değişir. Aynı zamanda lake dolabın renk ve doku seçenekleri arasından yapılan tercihlere göre metrekare fiyatı azalır veya yükselir. Net fiyat bilgisi için aklınızdaki model için bilgi almak gerekir. Lake mutfak dolapları hakkında diğer detayları makalenin devamından öğrenebilirsiniz.

Lake Mutfak Dolabı Avantajları Neler?

Lake mutfak dolabı avantajları aşağıdaki şekildedir:

  • Neme ve suya dayanıklılık,
  • Pratik temizlik,
  • Renk solmasına karşı direnç,
  • Ferah, aydınlık görünüm sunma,
  • Çizilme ve küflenmeye dayanıklılık,

Bu avantajları sunan lake mutfak dolaplarının parlak yüzeyli modelleri mutfak ve banyolara ışığı yaymaları açısından oldukça fazla tercih edilirler.

Lake Nedir?

Laka denilen özel reçine ile cilalanarak üretilen lake mutfak dolabı, parlak ve pürüzsüz yüzey görünümüne sahiptirler. Üretimlerinde parlaklık seviyesi mat ve yüksek parlaklık düzeyleri arasında istenilen şekilde ayarlanır. Lake uzun ömürlü kullanım koşulları sunan ve darbeye dayanıklı mutfak dolabı üretmekte tercih edilen materyallerdendir.

Lake Mutfak Dolabı Dayanıklı mı?

Lake mutfak dolap üretiminde oldukça sert bir yüzey elde edilir. Kırılgan olmayan aksine sağlam olan lake dolap yüzeyi ek olarak cilalanır. Sert ve cilalı yüzey se aşıma ve kırılmalara karşı dirençli hale gelir.

Normal kullanımda oluşabilecek darbeler karşısında hemen çatlamayan bu yüzey sayesinden lake mutfak dolabı uzun senelerce ilk günkü görünümünde kullanılır. Diğer yandan yüksek ve doğrudan darbeler halinde ise dayanıklılık açısından risk taşıdığı ve cilalı yüzeyin deforme olacağı bilinmelidir.

Lake Mutfak Dolabı Görünümü Nasıl?

Lake mutfak dolabı pahalı mı? sorusundan sonra en çok merak edilen bu dolapların dekorasyon açısından nasıl bir görüntüye sahip olduklarıdır. Lake mutfak dolabı yüzeyinin cilalı olması sebebiyle parlak ve pürüzsüz bir görünüm sunar.

Özellikle açık renkli modelleri ışığı yansıtması ve alanı daha geniş, ferah göstermesi açısından küçük banyo ve mutfaklarda tercih edilebilir. Lake mutfak dolabı klasik, modern, bohem, spor dekorasyon tiplerinden hoşlananlar tarafından kullanılabilir.

Geniş renk seçeneği sunan lake mutfak dolaplarının beyaz, siyah, kırmızı, lacivert, krem gibi renklerde üretilen parlak ve cilalı modelleri modern dekorasyonda öne çıkar. Bu mutfak dolaplarına daha çok metal kulplar uyum sağlar.

Lake Mutfak Dolabı Temizliği Pratik mi?

Lake mutfak dolapları cilalı, pürüzsüz bir yüzeye sahip olmaları açısından rahatlıkla temizlenirler. Günlük rutinde sadece nemli bir bezle silinebilen lake mutfak dolabı, yoğun çalışma temposuna sahip olanlar için uygun seçenektir.

Ay içerisinde ise klasik ve yoğun kimyasal içermeyen bir yüzey temizleyici ile silinebilir. Lake mutfak dolapları zorlu yağ kirleri olmadıktan sonra leke tutma açısından sıkıntı oluşturmazlar.

Mat Lake Mutfak Dolabı Var mı?

Lake mutfak dolabı pahalı mı? sorusu yanında bu dolap modelinin mat çeşidinin olup olmadığı konusu da merak ediliyor. Lake mutfak dolapları cilalı-parlak ve mat şeklinde üretilebiliyorlar.

Rustik veya endüstriyel dekorasyonu mutfağında yakalamak isteyen kişiler metal kulplu ve mat lake mutfak dolaplarını seçenekler arasında değerlendirebilirler. Mat modeller yine parlak modellerde olduğu gibi leke tutma, çizilme, kabarma, küflenme gibi durumlara karşı dirençlidirler. Diğer yandan mat modellerin ışığı mutfak alanına yansıtma güçleri parlak yüzeyli modellere göre daha azdır.

İçerik Yanı Reklam-3