Corian Nedir? Kullanım Avantajları Nelerdir?

Tezgahlarda ve yüzey yapımı işleminde kullanılan corian yaşam alanınızda dayanıklı kullanım malzemesidir. Oldukça geniş bir alanda kullanılan ve dayanıklı...

Tezgahlarda ve yüzey yapımı işleminde kullanılan corian yaşam alanınızda dayanıklı kullanım malzemesidir. Oldukça geniş bir alanda kullanılan ve dayanıklı bir özelliğe sahip olan corian yüzey oluşturmak için kullanılıyor. Bu malzeme en çok mutfaklarda ve tezgahlarda kullanılıyor.

Oldukça geniş renk ve tasarım seçeneğine sahip olması ile biliniyor. Sahip olduğu renk çeşitliliği sayesinde mutfaklarda, banyolarda, AVM ve restoranlarda göz alıcı ve parlak bir görünümü ortaya çıkarıyor. Bu yüzden pek çok yerde corian tezgah ile karşılaşmak mümkündür.

Corian Kullanım Avantajları Nelerdir?

Eğer konforlu bir yüzey kullanımı amaçlıyorsanız iç ve dış yüzeylerde corian kullanabilirsiniz. Üstelik bu ürün uzun ömürlü olması ve hijyenik olması ile dikkat çekiyor. Bu malzemeden üretilmiş olan mutfak ve banyo tezgahları, AVM rafları kaliteli görünümü ile dikkat çekiyor.

Ürünün sunduğu diğer avantajlar ise şu şekildedir;

  • Dayanıklılık: Masif bir malzemeye sahip olduğu için bu ürün oldukça hijyeniktir. Bakteri ve mantar oluşumu olmaz.
  • Belirsiz Ek Yerleri: Ek yerleri belirli olmayan corian yüzeylerin çok sayıda tasarımı mevcuttur. Bankolar ve tezgahlar parça parça üretildiği için tezgâh montaj işleminde kolay bir şekilde birleştirilir.
  • Masif Kalitesi: Bu malzeme gaz emisyonu yapmaz. Kimyasal bir atık içermez. Ateş aldığı zaman karbon oksitleri serbest bırakır. Havaya çıkan dumanın rengi açık bir renktir. Corian herhangi bir zararlı gaz içermez. İnsanların çoğunluklu olduğu hastanelerde, alışveriş merkezlerinde kullanılır.

Görüldüğü üzere bu malzemenin sahip olduğu avsntajlar bu şekildedir.

Corian Tezgâhlar İnsan Sağlığını Koruma Altına Alır

Corian bir mekanda dekoratif çözümler sunar. Bununla birlikte insan sağlığını da korur. Malzemeler Anti bakteriyel olarak üretilen malzemelerden oluşur. Bu yüzden bu ürün mutfakta, banyoda, restoranlarda, otelde ve cafede hijyen sunar. Bu avantajını oldukça uzun bir süre korur. Kullanımı son derece güvenlidir.

Corian Tezgâh Tasarımı Ve Montajı Nasıl Olur?

Bu malzeme ile yapılan tezgah tasarımı ev ve iş yerlerine özel olarak projelendiriliyor. Montajı deneyimli ekipler yapıyor. Montaj yapılırken çevre veya mekan herhangi bir zarar görmüyor. Sahip olduğu tasarımlar ile bulunduğu yere canlılık kazandırıyor.

Corian Tezgâh Kullanışlı Mı?

Mutfak ve banyo için tezgah alırken bu tezgah modelinin kullanışlı olup olmadığını merak edebilirsiniz. Bu tezgah modeli leke ve iz tutmayan bir yapıya sahiptir. Çizilmeye karşı dayanıklıdır.

Esnekliği ve dayanıklılığı ile dikkat çeker. Kısaca özetlemek gerekirse corian tezgah oldukça kullanışlı ve dayanıklı bir özelliğe sahiptir. Bu tezgah uzun ömürlü olduğu için uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Corian Tezgâh Fiyatları

Corian tezgahın fiyatları mekanın özelliğine ve projenin kapsamına göre değişir. Tezgahın rengi de fiyatlarda etkilidir.

Fiyatları belirleyen hususlar arasında;

  • Özel tasarım olup olmadığı
  • Mekan büyüklüğüne
  • Özel talep

Gibi unsurlar vardır. Bulunduğu mekana dekoratif bir çözüm sunan corian tezgah modelleri sağlığınızı da korur. İç ve dış mekanlarda kullanılan corian tezgah sert darbelere karşı dayanıklı bir malzeme olduğu içinde çok sayıda kişi tarafından tavsiye ediliyor.

Mimarlar bu tezgah modelini üretiminde herhangi bir kimyasal madde kullanılmaması, yüzeyinde yanıkların ve lekelerin olmaması, ışık geçirgenliği sebebiyle tercih ediyorlar. Bu tezgahın fiyatlarını belirleyen bir diğer unsur da mutfağın büyüklüğü ve corian tezgahın alanıdır.

Görmüş olduğunuz gibi corian tezgah ve corian tezgah fiyatları hakkında yer alan bütün detaylı bilgileri bunlar oluşturuyor. Bununla birlikte corian tezgah kullanımın kullanıcıya sağlamış olduğu faydaları da bunlar oluşturuyor.

İçerik Yanı Reklam-3