Parlak Mutfak Dolabı Modelleri

Artık eski model ahşap mutfak dolapları kalkıyor yerine rengarenk ve parlak mutfak dolabı modelleri geliyor.

Devir mutfak dolaplarında yenilik devri. Öyle ki bu yeniliklerin uğramadığı ev neredeyse yok gibi. Artık eski model ahşap mutfak dolapları kalkıyor yerine rengarenk ve parlak mutfak dolabı modelleri geliyor. Canlı ve iç açıcı mutfaklar hanımlar tarafından çok sevildi. Hatta beyaz eşya sektörü de bu akımdan etkilendi ve kırmızı, mavi, pembe, turuncu beyaz eşyalar piyasaya sürüldü. Ancak herkes bu mutfak dolabı modelleri konusunda aceleci davranamıyor. Akıllarda oluşan sorular hemen hallolmuş görünmüyor. Ancak mutfak dolabı firmaları tüm bu soruları yanıtlamaya kararlı.

Temizlemekten Korkmayın

Çoğu kadın parlak mutfak dolaplarının temizliğinin zor ve riskli olacağını düşünüyor. Hâlbuki durum tam tersi şekilde işliyor. Çünkü bu mutfak dolaplarında kullanılan parlak lake yapılar, suya oldukça dayanıklı. Hafif nemli bir bez yardımı ile dolapların üzerindeki kir ve tozlar kolaylıkla temizlenebiliyor. Ancak bu mutfak dolaplarında tel gibi çizebilir ürünler kullanılmaması gerekiyor. Eğer yumuşak bir cam bezi yardımı ile silinir ise çok uzun yıllar dayanıklılıklarını koruyor. Bu nedenle parlak mutfak dolaplarını temizlemekten korkmayın ve uzun yıllar iç rahatlığı ile kullanın.

Country Tarzı Parlak Renkler Deneyin

Country eskitme tarzı ile parlak mutfak dolaplarını bir araya getiren firmalar yoğun ilgiyle karşılaştı. Özellikle yeni yapılan mutfaklarda bu stil çokça kullanılıyor. Çünkü hem modern hem de renkli bu mutfak dolabı modelleri klasik severlere de hitap ediyor. Sizde klasikten ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerdenseniz Country tarzı parlak renkler deneyin ve mutfağınızı daha yaşanılabilir kılın.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam-3