Kulpsuz Mutfak Dolabı Modelleri

Mutfakları aynı zamanda kapakların açılıp kapanmasını sağlayan Kulplu ve Kulpsuz mutfak dolabı modelleri olarak da birbirinden ayrılırlar.

Evlerde en çok zaman geçirilen mekanların başında kuşkusuz ki mutfak gelir. Mutfak, yemeklerin pişirildiği ve aile toplantılarının yapıldığı yemeklerin yenildiği ortamların yanı sıra tasarım ve dizayn olarak da evlerin tarzını gösteren yapıdadır. Bu durumu destekleyen unsurların başında da tasarım mutfak dolapları gelir. Farklı renk ve desen kaplamaları ile kategorilere ayrılan mutfakları aynı zamanda kapakların açılıp kapanmasını sağlayan Kulplu ve Kulpsuz mutfak dolabı modelleri olarak da birbirinden ayrılırlar.

Kulpsuz Mutfak Dolapları

Kapakların açılıp kapanmasını sağlayan Kulp tasarımlarından farklı olarak üretilen ve son derece şık ve tarz bir tasarım ürünü olan bu mutfak dolap modelleri, sade ve tasarımda bir bütünlük isteyen kişilerin başlıca tercih ettikleri ürünlerden. Kulp yerine tutamak ve dokunarak açılma sistemi ile üretilen bu dolaplar, kapanma esnasında da otomatik olarak kapanma ve sessiz kapanma seçeneklerini yanında sunar.

Otomatik ve Sessiz Kapanan Kapaklar

Dolap kapaklarının içerisine yerleştirilen özel üretim menteşe ve pistonlardan oluşan kapanma sistemleri, küçük bir dokunuş ile kapakların kendiliğinden kapanmasına olanak sağlar. Bu sayede kapakların açık kalmasının önüne geçilerek hem tasarımda bütünlük sağlanmış olurken aynı zamanda dolaplarda muhafaza edilen şeylerin de daha sağlıklı ve toz gibi çevrenin zararlı etkilerinden korunması sağlanmış olur. Bu özelliklerinin yanı sıra küçük çocukların dolapların kulp ve kapakları ile yaşaması muhtemel kaza ve küçük yaramazlıkların da önüne geçilmiş olur.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam-2