Ahşap Mutfak Dolap Özellikleri

Dolap tercihi yaparken bayanların dikkate alması gereken en önemli detay ahşap mutfak dolap özellikleri açısından organik...

Ev dekorasyonunda önemli alanlardan biri ve bayanlar için özel olan yer mutfaklardır. Mutfak görünümüne zenginlik kazandıran en önemli parça ise mutfak dolaplarıdır. Dolap tercihi yaparken bayanların dikkate alması gereken en önemli detay ahşap mutfak dolap özellikleri açısından organik bir maddeden imal edildiği için bakımı hassasiyet gerektirir. Hatta mutfakta bulunan birçok yüzeylere göre daha çok özen ve dikkat gerektirir. Masif tarzı ahşap mutfak dolapları ve bu dolaplarda kullanılan oyma kapak modelleri ile mutfaklara asaleti taşıdığı söylenebilir. Ahşap mutfak dolaplarının malzemesi ağaç olup, üzerine su bazlı ya da pinoteks renklendirici ile istenilen renk verilerek ve daha sonra üzerine dolgu ve son verniği atılarak ürün son haline getirilir.

Ahşap Mutfak Dolap Görünümü

Görsel açıdan ahşap dolaplar mutfaklara samimi ve sıcak bir görünüm kazandırdığı gibi ayrı bir şıklık da verir. Ahşap mutfak dolap görünümü açısından çok şık olduğu gibi su ve neme karşı dayanıklı olması ve uzun vade kullanım imkânı vermesi açısından da önemlidir. Oldukça farklı bir görünüme ve tarza sahip olan ahşap mutfak dolaplarında istenilen tarzı yakalamak mümkündür. Otantik bir havaya sahiptir ve seçilen renk ile mutfak tezgâh, duvar ve zemin rengi uyumunun sağlanması gerekir.

Ahşap Mutfak Temizliği

Ahşap mutfak temizliği açısından zor bir kullanıma sahiptir. Suyun dahi leke yaptığı bu dolapları temiz ve lekesiz tutmak için ahşap kapı ve masaların temizliğinde olduğu gibi bulaşık deterjanı ve su ile yapılabildiği gibi derin temizliklerinde yüzey temizleyici ürünler tercih edilebilir. Ahşap mutfak dolapları silinmesinin hemen ardından mutlaka kuru bir yardımı ile neminin alınması ahşabın korunması açısından önemlidir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam-1